Prodje podosta vremena od kada ne pisah....Iako sam se pozalio jos prosle nedelje da su veze lose, ovaj nas provajder nista nije popravio ni do ove...

Jul 29, 2001

Pomaze Bog!

milesuc95.jpgProdje podosta vremena od kada ne pisah....Iako sam se pozalio jos prosle nedelje da su veze lose, ovaj nas provajder nista nije popravio ni do ove...No to nije razlog da se brinemo za posao. On punom parom tece i gotovo smo sve pripremne radove za odvajanje tajne vecere uradili. U predstojece vreme pocecemo sa odvajanjem, pa sta nam Bog da! Jedino sto ja ne mogu da saljem malo vise fotografija jer se veza po pravilu zaglavljuje. Nisam u prilici zbog dobrog ritma u Milesevi da dolazim svakog ponedeljka u kancelariju SUC-a, kako bi istovario vecu kolicinu snimaka.

Pre neki dan je bila ekipa RTS i snimljen je neki prilog koji je isao u glavne informativne emisije. Ja nisam gledao tako da nemam pravi sud o tome. Jedino se pribojavam da nije nesto neodmereno, onako novinarski senzacionalno. Protekle nedelje sam prekomponovao skelu i prelepio i poslednji zashtitni sloj. Sada je neophodno samo vreme da bude suvo. Tada ce se stvoriti optimalni uslovi za dalji rad.

Neka nam je srecno, svima!

Pozdrav od Mije.

 


 

milesuc45.jpg
Radovi- detalj

 

 

Go to top