Protekla nedelja je obilovala pravim konzervatorskim sadrzajima- borba za svaki topli i suvi dan. Naime, posto je bilo pretezno suvo i jako toplo vreme, iskoristili smo da postavimo cak cetiri ojacavajuca, potporna sloja.

Jul 23, 2001

Pomaze Bog!

 

milesuc722.jpgProtekla nedelja je obilovala pravim konzervatorskim sadrzajima- borba za svaki topli i suvi dan. Naime, posto je bilo pretezno suvo i jako toplo vreme, iskoristili smo da postavimo cak cetiri ojacavajuca, potporna sloja. Normalno, pre toga su obavljeni svi pripremni radovi i radovi na dokumentaciji. Sada je freska zbrinuta i ceka sledecu fazu, ako Bog da, -odvajanje. Do tada ponovno pripremni radovi. Atmosfera u ekipi je dobra, s tim sto ja ponekad toliko"podlozim" da bude prevruce. Ovog vikenda je jako zahladnelo i vlazni uslovi nikako ne bi dozvoljavali da se ova faza radova izvede-koju smo do sada izveli.

Bila je ekipa TV-a (dopisnistva iz Nove Varosi za RTS) i ja sam dao malo saopstenje. Receno je da prilog ide u utorak na prvi ili drugi TV dnevnik. U petak, u 9h u emisiji "I to je Srbija" bice duzi prilog. Ako nesto ne bude bas po taman, oprosticete mi, bolji sam radnik nego govornik.

Puno pozdrava od Mije.


 


milesuc43.jpg milesuc77.jpg
Radovi- detalj 1 Radovi- detalj 2
Go to top